Skip to content

Vaarbewijs

Wil jij jouw vaarbewijs halen?

Wij heten iedereen van harte welkom en kijken uit naar jullie komst!

Cursussen voor Klein Vaarbewijs

Aankomende winter worden er weer Klein Vaarbewijs cursussen gegeven door Marco Reddingius. De cursus bestaat uit 4 avonden waarin Marco jou klaarstoomt om je examen te halen. Marco is scheepstimmerman bij ons op de haven en heeft ervaring als leraar in zeezeilen. Ondertussen heeft hij ook al een aantal jaar met succes de cursus Klein Vaarbewijs deel 1 en 2 gegeven. Genoeg ervaring en kennis om jullie alles duidelijk uit te leggen en de hulp te bieden die je nodig hebt om je vaarbewijs te halen!

Is Klein Vaarbewijs 1 beide vol in oktober/november? Neem dan contact met ons op. Vervolgens schrijven we jou op de wachtlijst.

Klein Vaarbewijs 1 heb je nodig bij pleziervaartuigen met een lengte van 15 tot 25 meter, en bij motorboten korter dan 15 meter die sneller kunnen dan 20 kilometer per uur. Hieronder vallen ook jetski’s en andere types waterscooters.
Klein Vaarbewijs 2 heb je nodig als je op groot open water wilt varen. Denk hierbij aan de Waddenzee, de Oosterschelde, de Westerschelde, de Eem, de Dollar of bijvoorbeeld het IJsselmeer.