Skip to content

Faciliteiten

Trailerhelling

Onze trailerhelling is beschikbaar voor vaste ligplaatshouders, abonnementhouders en voor gasten door middel van een dagkaart. U kunt uw auto en trailer parkeren op ons terrein. Houd er rekening mee dat in het hoogseizoen de trailerhelling voor gasten gesloten kan zijn in het weekend.

Scheepskar tot 20 ton

Het grootste deel van de boten wordt bij ons op de haven met de scheepskar uit het water gehaald. Nadat de boot het water uit gereden is, spuiten wij het onderwaterschip af met een hogedrukspuit.

Hijskraan

Met de hijskraan kunnen wij de wat kleinere boten op een trailer plaatsen en de mast van uw schip naar beneden halen of zelfs compleet eraf halen. Wij hebben de mogelijkheid om uw mast op te bergen. Daarnaast hebben wij een manbakje, waarmee je omhoog gehesen kunt worden voor kleine werkzaamheden aan de mast.

Milieueiland

Jachthaven Nieuwboer heeft de Blauwe Vlag onderscheiding sinds 2008. Hier hoort ook een milieueiland bij. In ons milieueiland kunt u terecht voor klein huishoudelijk afval, papier, hout, metalen, glas en afgewerkte motorolie.

Verwarmde botenloods

In de 2000 m² grote botenloods bieden wij binnen stalling aan voor zowel de winter als voor onderhoudsklussen.

Afspuitplaats

U kunt hier uw onderwaterschip afspuiten. Er is een waterpunt aanwezig.
Leuke camperplaats

Vriendelijk personeel, schone wc’s en douches.
Leuke plek en veel te zien. Je loopt zo langs het
water het gezellige centrum in!

0/5

Lisanne van de Lagemaat

Het water is van de steigers!

Het wordt steeds kouder! Om die reden hebben wij het water weer van de steigers en de camping afgehaald.
Lees verder

Van Halteren watersport & boatcare gaat verhuizen

Ze verhuizen per 1 februari. Ze gaan het bedrijf iets anders inrichten, voor de duidelijkheid hebben we alles even voor je op een rijtje gezet.
Lees verder

Overlijdensbericht Bert van der Weerd

Wij zijn erg geschrokken van het nieuws dat, geheel onverwachts, Bert van de Weerd overleden is.
Lees verder

Cursus klein vaarbewijs 2

Ook de cursus klein vaarbewijs 2 gaat weer van start! Onderstaande zit helaas vol, maar bij interesse kan jij je wel opgeven voor de volgende ronde in het nieuwe jaar.
Lees verder

Nieuwe ronde cursus klein vaarbewijs 1

We gaan weer starten met een nieuwe ronde voor cursus klein vaarbewijs 1. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij, dus geef je snel op.
Lees verder

Visbeurs – ‘Tijd voor innovatie’

Maandag 15 oktober vindt de 15e editie van de Visbeurs plaats bij ons in de hal. De beurs is van 10:00 tot 20:00 uur.
Lees verder

Agenda

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Schippersontbijt en vaartocht

10 juli 2022

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.

Schippersontbijt en vaartocht

10 juli 2022

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.