Skip to content

Winterstalling

Voor groot of klein onderhoud

Winterstalling

Winterstalling behoort tot één van onze hoofdzaken. Om de boten uit het water te halen gebruiken wij een hefkar die tot 20 ton kan heffen. Voor binnen stalling hebben wij een verwarmde loods waarin u kleine onderhoudsklussen kunt uitvoeren. Voor de grotere klussen hebben wij een aparte werkloods in het verlengde van de timmerwerkplaats. Deze hal is per week te huren, ook in de wintermaanden. Uw boot buiten stallen is natuurlijk ook mogelijk. De zeilboten kunnen met staande mast worden weggezet. Ons terrein is speciaal hiervoor ingericht. Wilt u zich aanmelden voor de winterstalling? Klik op de button hieronder en vul ons formulier in.
Leuke camperplaats

Vriendelijk personeel, schone wc’s en douches.
Leuke plek en veel te zien. Je loopt zo langs het
water het gezellige centrum in!

0/5

Lisanne van de Lagemaat

Elke zaterdag in april is het klusdag

Elke zaterdag zal in het teken staan van klussen. Kom dus gezellig met vrienden/familie om aan de slag te gaan en je boot klaar te maken voor de zomer!
Lees verder

Vrijmibo bij Havenes

Iedere tweede vrijdag van de maand (van april t/m september) een vrijdagmiddagborrel bij Havenes!
Lees verder

Klusdag was een succes!

Afgelopen weekend hebben we een klusdag georganiseerd. Een ochtend waarbij specialisten aanwezig waren om vragen aan te stellen.
Lees verder

Nieuwjaarsreceptie

Het was eindelijk weer zover! Na twee jaar konden we proosten op het afgelopen jaar, waarin we ons 50-jarig jubileum hebben mogen vieren.
Lees verder

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen hebben wij bij Jachthaven Nieuwboer aangepaste openingstijden.
Lees verder

Uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie

Het lijkt ons leuk om met elkaar weer te proosten op een nieuw jaar! Wij nodigen onze klanten van harte uit op zaterdag 14 januari.
Lees verder

Agenda

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Schippersontbijt en vaartocht

10 juli 2022

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.

Schippersontbijt en vaartocht

10 juli 2022

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.