Skip to content

Agenda overzicht

Winterstalling

oktober - april
2 oktober starten we met de winterstalling. De eerste 3 weken van oktober proberen de loods vol te rijden. Klik hier om je aan te melden

Klusdag

zaterdag 16 maart 2024
Deze dag zijn er meerdere specialisten aanwezig om jouw vragen te beantwoorden en jou op weg te helpen tijdens het klussen. Meld je hier aan.

Workshop beginnende watersporter

woensdag 10 april 2024
Tijdens deze leerzame workshop verteld de ervaren watersporter Gert Stap jou alles wat je moet weten als boot eigenaar. Meld je hier aan.

Havenfeest – Fish & Chips

zaterdag 4 mei 2024
Zoals ondertussen gebruikelijk gaan we in mei het seizoen feestelijk open tijdens het Havenfeest. Deze keer als thema ‘Fish & Chips’. Meld je hier aan.

De Solexrees

vrijdag 10 mei 2024
De geur van benzine, het geronk van de motertjes, het geschraap van de klompen op de straat, de gezellige sfeer. De SolexRees in Spakenburg moet je beleven!

Zuidwal botterwedstrijden

vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2024
Elk jaar worden in het Hemelvaartweekend de bekende/beruchte Zuidwalwedstrijden in Spakenburg gehouden. Botters vanuit heel NL doen hieraan mee.

Boeren- en beestenboel

zaterdag 1 juni 2024
Loop langs een lint van kramen tussen prachtige boerderijen. Je vindt leuke cadeau’s met een lokale knipoog.

Jeugd activiteiten dag

zaterdag 8 juni 2024
Niet alleen voor de rubberboot eigenaren, maar ook voor de kinderen van boot eigenaren. Ze mogen één vriendje of vriendinnetje meenemen. Meld je hier aan.

Zomerse muziekavonden

24, 31 juli & 7, 14 augustus 2024
Na afloop van elke Spakenburse Dag is er op het Spuiplein een zomerse muziekavond met DJ’s, bands en zangers. Dan en zing gezellig mee tot 23:30 uur

Botterpop

zaterdag 31 augustus 2024
Een muziekfestival in de haven van Spakenburg. Op en rondom het water voor jong en oud met optredens van o.a. lokale muzikanten en bands.

Visserijdag

zaterdag 7 september 2024
De visserijdag in Spakenburg brengt u terug in de tijd dat Spakenburg een vissershaven was. Het evenement speelt zich voornamelijk af in en rond de haven.