Meer weten? Bel of mail ons

Bijzonder overnachten in een safaritent!

Voor meer informatie en boekingen ga naar

www.glampingmiddennederland.nl


Aan de rand van Bunschoten Spakenburg in de provincie Utrecht, naast ‘het Kleine Zeetje’ ligt Jachthaven Nieuwboer. Een mooie haven met verhuurmogelijkheden. Zo verhuren wij fietsen, sloepen en valken en safaritenten!


Glamping staat voor kamperen in luxe. Hierdoor heb je geen gedoe met kampeermiddelen, tentstokken of slechte bedden. In de safaritent staat alles klaar! Inclusief stromend water, een complete keuken met inventaris, een toilet en heerlijke bedden voor maximaal 6 personen.

Wat deze plek zo uniek maakt is dat u aan beide kanten van een prachtig uitzicht kunt genieten. Aan de voorkant ligt een grasveld en kijkt u uit over de jachthaven, aan de achterkant kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het Eemmeer. Hier zult u regelmatig botters voorbij zien varen. Dit zijn oude vissersboten waar nog elke week wedstrijden mee gevaren worden!


De binnentent heeft een afmeting van 5 x 7 meter, hierdoor is er ruimte genoeg een tweepersoonsbed, 2 stapelbedden, wc, keuken, loungehoek en eettafel. Aan beide kanten van de tent zit een terras met loungestoelen en een picknicktafel. Zo maakt het niet uit wat voor weer het is, er zijn altijd genoeg mogelijkheden om te genieten en vakantie te vieren met het hele gezin!


Agenda

Weekmarkt
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2021 Jachthaven Nieuwboer