Luxe kamperen aan het water in het hart van Nederland!

Klik hier voor onze vernieuwde website over Glamping in Spakenburg!

Aan de rand van Bunschoten Spakenburg in de provincie Utrecht, naast ‘het Klein Zeetje’ ligt Jachthaven Nieuwboer. Een mooie haven met verhuurmogelijkheden. Zo verhuren wij fietsen, sloepen en valken. Maar sinds dit jaar zijn wij ook een glamping locatie!

Ligging camping

Glamping staat voor kamperen in luxe. Hierdoor heb je geen gedoe met kampeermiddelen, tentstokken of slechte bedden. In de safaritent staat alles klaar! Inclusief stromend water, een complete keuken met inventaris voor 6 personen, een toilet en heerlijke bedden voor maximaal 6 personen.

Wat deze plek zo uniek maakt is dat u aan beide kanten van een prachtig uitzicht kunt genieten! Aan de voorkant ligt een grasveld en kijkt u uit over de jachthaven, aan de achterkant kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het Eemmeer. Hier zult u regelmatig botters voorbij zien varen. Dit zijn oude vissersboten waar nog elke week wedstrijden mee gevaren worden!

De ruimte van de safaritent

De binnentent heeft een afmeting van 5 x 7 meter, hierdoor is er ruimte genoeg een tweepersoonsbed, 2 stapelbedden, wc, keuken, loungehoek en eettafel. Aan beide kanten van de tent zit een terras met loungestoelen en een picknicktafel. Zo maakt het niet uit wat voor weer het is, er zijn altijd genoeg mogelijkheden om lekker vakantie te vieren met het hele gezin! 

Klik hier voor onze vernieuwde website over Glamping in Spakenburg!

              

Agenda

Wintermarkt
6 december 15:00-21:00 uur
VV IJsselmeervogels - Sv Spakenburg
19 januari 15:00-16:45 uur

No rating questions

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2018 Jachthaven Nieuwboer