Ligplaatsen en (winter)stalling

Jachthaven Nieuwboer heeft ligplaatsen variërend in lengte van 4 tot 19 meter. De haven is grotendeels voorzien van drijvende steigers met daarop water- en elektriciteit verdeelkasten. Schepen van 11 tot 17 meter zijn gelegen aan een wal met daaraan vaste zijsteigers. Ook hier zijn waterpunten en elektriciteitsaansluitingen aanwezig. Het is echter ook mogelijk een vaste stroomaansluiting bij uw ligplaats te nemen.

Voor rubberboten hebben we speciale vlotten gemaakt, hierdoor ligt de rubberboot hoog en droog!

Voor open zeilboten en catamarans hebben wij een jollenveld aan ons strand met een helling waarbij de boten met de hand in en uit het water gelaten kunnen worden.

Ook winterstalling behoort uiteraard tot een van onze hoofdzaken. Om de boten uit het water te halen gebruiken wij een hydraulische Knijpstra hefkar die tot 20 ton kan heffen. Voor binnenstalling hebben wij een moderne, geïsoleerde en verwarmde loods waarin u kleine onderhoudsklussen uit kunt voeren. Voor de grotere klussen hebben wij een aparte werkloods in het verlengde van de timmerwerkplaats. Deze hal is per week te huren, ook in de wintermaanden.

U kunt uw boot natuurlijk ook buiten stallen. De schepen staan beschut op ons terrein op speciale bokken. Het is mogelijk uw zeilboot met staande mast te stallen. Wij hebben ons terrein daarvoor speciaal ingericht, waardoor de zeilboten geborgd kunnen worden.

Bent u geïnteresseerd in een ligplaats? Vul dan het offerte-/aanmeldformulier in en wij nemen contact met u op. Voor overige vragen kunt u het contactformulier invullen of even langskomen. 

Op de plattegrond heeft u een overzicht van onze ligplaatsen in het water en op de kant.

klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2021 Jachthaven Nieuwboer