Meer weten? Bel of mail ons

Havenfeest 16 september

16 SEPTEMBER 2017

Om met zijn allen het vaarseizoen weer gezellig af te sluiten hebben wij een dag vol leuke activiteiten georganiseerd. We gaan de flex-tent voor een gedeelte in de loods opzetten. Hierdoor kan het feest ook bij slecht weer gewoon voortgezet worden!

Vanaf 16:00 uur is iedereen al welkom voor een drankje onder de tent, voor de kinderen is er een springkussen op het parkeerterrein. Alle activiteiten zijn gratis, voor het eten (vanaf 19:00 uur) vragen wij €12,50 euro. Dit is inclusief 3 munten (2 euro per stuk). Daarna kunt u natuurlijk zelf extra munten erbij kopen.

Wij hebben er super veel zin in en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! Hieronder volgt een toelichting van alle evenementen die zullen plaatsvinden. Hopelijk tot 16 september! Dan gaan we er met zijn allen een mooie dag van maken.

Quiz over het haventerrein 16:00 - 18:30 uur

Hoeveel weet je eigenlijk over de haven? Hoe zag alles er vroeger uit en hoe zijn Albert en Chiel hier eigenlijk terechtgekomen? Test het met de havenquiz!

De hele middag zal er iemand bij de flex-tent in de loods aanwezig zijn om routes uit te delen.

Suppen 16:00 - 18:30 uur

Je hebt het vast wel eens gezien. Mensen die suppen! Suppen is een afkorting voor Stand Up Paddling en dat is 16 september mogelijk in de haven! Alle boten op de kopsteigers zullen verplaatst worden, waardoor er extra veel ruimte is om te suppen. Wetsuits zijn aanwezig dus komt gezellig langs.

Aquabubble 16:00 - 18:30 uur

Lopen over het water, dat wil je een keer geprobeerd hebben toch! Er zullen twee waterballen liggen bij de helling. Er is altijd begeleiding bij die je zal vertellen waar je op moet letten.

Oude Sokken Race 16:30 – 18:00 uur

Wie kan het beste zeilen? Dit zal getest worden door weer helemaal ‘back to basic’ te gaan. In samenwerking met de watersportvereniging wordt er een zeilwedstrijd in optimisten gevaren in de haven! De race is voor jong en oud. Je wordt ingedeeld per leeftijd en vaart met 4 tot 6 personen tegen elkaar. Ook hier zijn wetsuits aanwezig. Denk jij de snelste tijd neer te kunnen zetten? Om 16:00 uur verzamelen we bij de flex-tent in de loods.

Young meets Old 16:30 – 18:00 uur

Bij ‘Young meets Old’ worden er teams gemaakt met ouder en kind. Wij zullen twee rubberboten klaar hebben liggen waarin ouder en kind samen een parcours afleggen tegen andere teams. Je hoeft dus geen rubberboot te hebben om mee te doen! Denk jij dat je het snelste bent? Kom dan langs! De race is met vrije inloop, je kunt dus elke moment proberen het record te verbreken!

Flyboard demonstratie 18:30 – 18:45 uur

Als afsluiting van alle activiteiten wordt er een professionele flyboard demonstratie gegeven in de haven!

Vis eten met live muziek 19:00 uur – 22:00 uur

Na de flyboard demonstratie kun je aanschuiven om een hapje mee te eten onder de flex-tent. Peter Korlaar komt vis roken, Peter is ligplaatshouder bij ons en is voorzitter van de jury voor de Palingrokerijdag. Daarnaast gaat Wim van Halteren ( van Halteren Boatcare) kibbeling bakken en wordt de bar verzorgd door ‘Harbour Beachclub de Dijk’.

De kosten hiervoor zijn zoals eerder gezegd €12,50 euro inclusief 3 munten. Meerdere munten kunnen uiteraard gekocht worden en kosten €2,- euro per stuk.

Op deze avond zal de band van havenmeester Chiel de Boer komen spelen! Chiel zit namelijk 25 jaar bij de haven en dat moet natuurlijk gevierd worden.

Eet je gezellig mee? Laat even weten met hoeveel personen je komt door een mail te sturen naar: info@jachthavennieuwboer.nl

Alvast bedankt en tot 16 september!

klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,8
1 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2021 Jachthaven Nieuwboer