Reserveer unieke verhuur mogelijkheden en ervaar het kamperen alsof je er zelf woont


Bekijk website

Aan de rand van Bunschoten Spakenburg, naast ‘het Klein Zeetje’ ligt Jachthaven Nieuwboer. Een rustig gelegen haven met verhuur mogelijkheden. Zo verhuren wij fietsen, sloepen, valken en zeiljachten. Maar sinds dit jaar zijn wij ook een glamping locatie!

Ligging camping

Glamping staat voor kamperen in luxe. Hierdoor heb je geen gedoe met kampeermiddelen, tentstokken of slechte bedden. In de safaritent staat alles klaar! Inclusief stromend water, een complete keuken met inventaris voor 6 personen, een toilet en heerlijke bedden voor maximaal 6 personen.

Wat deze plek zo uniek maakt is dat u aan beide kanten van een prachtig uitzicht kunt genieten! Aan de voorkant ligt een grasveld en kijkt u uit over de jachthaven, aan de achterkant kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het Eemmeer. Hier zult u regelmatig botters voorbij zien varen. Dit zijn oude vissersboten waar nog elke week wedstrijden mee gevaren worden!

De ruimte van de safaritent

De binnentent heeft een afmeting van 5 x 7 meter, hierdoor is er ruimte genoeg een tweepersoonsbed, 2 stapelbedden, wc, keuken, loungehoek en eettafel. Aan beide kanten van de tent zit een terras met loungestoelen en een picknicktafel. Zo maakt het niet uit wat voor weer het is, er zijn altijd genoeg mogelijkheden om lekker vakantie te vieren met het hele gezin! 

Agenda

Start DARP 2018, 35e editie
17 april, 19:00 - 21:30 uur
Kermis
18 t/m 21 april

klanten beoordelen ons gemiddeld met een:

9,3
13 beoordelingen

Westdijk 36 3752 AE Spakenburg | Tel: 033-2982306 | info@jachthavennieuwboer.nl

Alle rechten voorbehouden 2018 Jachthaven Nieuwboer